سلام عجب مالیه ![]()
فراموش كن آنچه را كه نمي تواني به دست بياوري و بدست آور آنچه را كه نميتواني فراموش كني .
خدا به راه راست هدایتش کنه هرچه کردم نشدم از تو جدا ، بدتر شد گفته بودم بزنم قيد تو را ، بدتر شد مثلا خواستم اين بار موقر باشم و به جاي "تو" بگويم که "شما"، بدتر شد آسمان وقت قرار من و تو ابري بود تازه، با رفتن تو وضع هوا بدتر شد چاره دارو و دوا نيست که حال بد من بي تو با خوردن دارو و دوا بدتر شد گفته بودي نزنم حرف دلم را به کسي زده ام حرف دلم را به خدا، بدتر شد روي فرش دل من جوهري از عشق تو ريخت آمدم پاک کنم عشق تو را ، بدتر شد
خوشحالم كه راه خودش رو پيدا كرده
لينكستان بوفيلند
هركه دارد مرامكي موجود ... بكند يك تشكري به وقت ورود مثبت يوميه كه واجبت كردند...گر بدي دارد آن برايت سود حضرت کربلایی آرش در پاسخ به یکی از استفتائات کاربران سایت فرمودند که داشتن مدالهای زیاد و رنگارنگ نشانگر اشرافی گری جاهلی و نوعی برده داری مدرن است نصيب دشمنم از گردش زمانه مباد با زمانبندی صحیح آب خوردن اثر آن را در بدن خود بالا ببرید دو لیوان آب -- بعد از بیداری -- کمک می کند به فعال کردن ارگان های داخلی یک لیوان آب -- 30 دقیقه قبل از غذا -- هضم راحت غذا یک لیوان آب -- قبل از گرفتن حمام -- کمک می کند به کاهش فشار خون یک لیوان آب -- قبل از خواب -- به منظور جلوگیری از سکته مغزی یا حمله قلبی بوديم و كسي پاس نمي داشت كه هستيم باشد كه نباشيم و بدانند كه بوديم
ايران سراى من
دست هايي که کمک ميکنند مقدس تر از لبهايي است که دعا ميکنند مهربانى را از كودكى ياد گرفتم كه خورشيد را سياه نقاشى ميكرد تا پدر كارگرش زير آفتاب نسوزد
خوب تصميمش اين بوده و قابل احترامه
شمارش معكوس مرگ من از زمان تولدم آغاز شده است، پروردگارا با چه رويي به سويت بازايم، مرا به حال خود رها مگردان
نقل قول: mz56mz بيا در اغوش اسلام من اسلامم ![]() کاش وقتی زندگی فرصت دهد گاهی از پروانهها یادی کنیم کاش بخشی از زمان خویش را وقف قسمت کردن شادی کنیم کاش گاهی در مسیر زندگی باری از دوش نگاهی کم کنیم فاصلههای میان خویش را با خطوط دوستی مبهم کنیم کاش وقتی آرزویی میکنیم از دل شفافمان هم رد شود مرغ آمین هم از آنجا بگذرد حرفهای قلبمان را بشنود ![]()
صلاح مملک خویش خسروان دادن خدایا به خاطر تمام چیزهایی که دادی، ندادی، دادی پس گرفتی، ندادی بعدا دادی، ندادی بعدا می خوای بدی، دادی بعدا می خوای پس بگیری، داده بودی و پس گرفته بودی، اگه بدی پس می گیری، پس گرفتی دادی، پس گرفتی بعدا می خوای بدی، اگه می دادی پس می گرفتی، نداده بودی فکر می کردیم دادی و پس گرفتی، خلاصه خداجون سرتو درد نیارم به خاطر همه شکر خیابان 16 آذر به انقلاب ختم میشود! انقلاب به آزادی میرسد! جمهوری اسلامی و آزادی گرچه در یک امتدادند، ولی هرگز به هم نمی رسند !جمهوری اسلامی قبل از رسیدن به م آزادی تمام میشود ( تا رودکی). ملت با رسیدن به جمهوری اسلامی تمام میشود! سفارت انگلیس در جمهوری اسلامی است! سفارت روسیه هم از جمهوری اسلامی زیاد دور نیست! از انقلاب مستقیم به آزادی می رسید و اگر بخواهید به جمهوری اسلامی بروید باید از آزادی دور شوید! دانشگاه و پارک دانشجو درست در انقلاب اند! پاسداران همان سلطنت آباد سابق است، همان سمت و سو و جهت و همان شیب را دارد! خ نبرد به پیروزی می رسد! ابتدای پیروزی م شهداست! و برای رسیدن به فرجام از هنگام باید آغاز کرد! انگار كه یکی با مهارتی خاص این اسامی را انتخاب کرده .ا گیرم که در باورت به خاک نشستم و ساقه های جوانم از ضربه های تبرت زخم دار است ، با ریشه ام چه میکنی؟! گیرم که بر سر این بام ، بنشسته در کمین پرنده ای ، پرواز را علامت ممنوع میزنی ، با جوجه های نشسته در آشیانه چه میکنی؟! گیرم که میزنی ، گیرم که می بُری ، گیرم که میکُشی ، با رویش نا گزیر جوانه چه میکنی؟! تابستان که می شود دلم شور می زند نکند طعم گیلاس های بازار... مرا از خاطرت ببرد!!!
اگه یه بار دیگه این عکس با لباس آبیش رو ببینه خودش دوباره از توبش توبه میکنه برمیگرد سر کار اولش
فکر میکنم اگه مینوشتی خداحافظی کرد بهتر بود ،اول به خاطر اینکه خداحافظی یه رسمه،خیلی پیش میاد که بازیگرها یا بازیکنها خداحافظی کنن،دوم اینکه من هیچ جای این تاپیک کلمه توبه رو ندیدم .
مردها ،یا مهربان و صادق و وفادار اند ، یا سکسی.
در خبر نامه انجمن بوف بوفی عضو شوید تا هر روز جدیدترین مطالب به ایمیلتان ارسال شود.
در صورت عدم تمایل به ادامه اشتراک با لینکی که در هر ایمیل موجود میباشد، قادر به قطع اشتراک می باشید.
|
aac198000
به گزارش سرویس فرهنگی اجتماعی جام نیوز به نقل از سایت میدل ایست آنلاین، ملکه زیبایی مراکش از بازیگری کنار کشید.
"ایمان شاکر" بازیگر معروف مراکشی با اعلام کناره گیری خود از این حرفه، تاکید کرده است: «زندگی برایش با ثبات تر خواهد بود چون کشف کرده زندگی هنرپیشه ها به پشیمانی یا خودکشی ختم می شود.»
این بازیگر مراکشی که در مجموعه تلویزیونی معروف "عار" نقش آفرینی کرده همچنین گفته است: «این تصمیم را عجولانه نگرفته و جدایی وی از بازیگری یک تصمیم نهایی است.»
وی اضافه کرده است: جدایی از بازیگری برایش دشوار نخواهد بود، چرا که زندگی اش دور از هنر پیشگی باثبات تر خواهد بود و این همان اتفاقی است که آرزویش را دارد.
این هنرپیشه مراکشی در واکنش به برخی ادعاها در خصوص این تصمیم مهم گفت: اینکه برخی می گویند به دنبال تبلیغ رسانه ای هستم، تعجب می کنم، اگر به دنبال تبلیغ رسانه ای بودم، پیشنهاد داده شده برای بازی در فیلم های سینمایی و تلویزیونی را رد نمی کردم.
[center]
ایمان شاکر چندی پیش گفته بود: به جدایی از بازیگری فکر خواهد کرد؛ چون این حرفه لایق زنان و در شأن آنها نیست، و کشف کرده اکثر افراد شاغل در این حرفه، زندگی شان به پشیمانی، عدم تشکیل خانواده یا خودکشی ختم می شود.
وی همچنین با افزودن این که "مردم به حرفه بازیگری به دید یک شغل منافی با ارزش ها، عرف و دین می نگرند" بیان داشته است: تاکنون در این حرفه خوشبختی خود را ندیده است و خوشبختی حقیقی و واقعی را در رضای خدا می بیند.
این تصمیم ایمان شاکر در حالی گرفته شده که احزاب اسلامی توانسته اند در کشورهای عربی حکومت ها را در دست بگیرند.
اضافه می شود: دو سال پیش این بازیگر مراکشی با بازی در سریال مصری "عار" بحث های وسیعی را در میان مردم کشورش ایجاد کرد. وی در این سریال نقش یک دختر شب گرد را بازی می کرد، پس از آن بود که مردم مغرب خواهان نفی هویت مراکشی وی شدند.[/center]
تا ستم و بدی دور نگردد،عدل گرفتنی نیست.
زمانه برسر جنگ است یا علی (ع) مددی
مدد زغیر تو ننگ است یا علی (ع) مددی