خوشگله
من یک دختـــــــرم ... بــــــــدان "حــــــوای" کسی نـــــمی شــوم که به "هــــــوای" دیگری برود ... تنهاییم را با کسی قسمت نـــمی کنم که روزی تنهایم بگذارد .. روح خـــداست که در مــــــن دمیـــده شده و احســـــاس نام گرفته ارزان نمی فروشمش .. دستــــــهایم بــالیـــن کـــودک فـــردایـــم خـــواهـــد شــــد ..بـــی حـــرمتـــش نمی کنم و به هــر کس نمی سپارمش
![]()
قلبم ريخت فكر كردم دختر شايسته جهان انتخاب شده
لينكستان بوفيلند
هركه دارد مرامكي موجود ... بكند يك تشكري به وقت ورود مثبت يوميه كه واجبت كردند...گر بدي دارد آن برايت سود حضرت کربلایی آرش در پاسخ به یکی از استفتائات کاربران سایت فرمودند که داشتن مدالهای زیاد و رنگارنگ نشانگر اشرافی گری جاهلی و نوعی برده داری مدرن است نصيب دشمنم از گردش زمانه مباد با زمانبندی صحیح آب خوردن اثر آن را در بدن خود بالا ببرید دو لیوان آب -- بعد از بیداری -- کمک می کند به فعال کردن ارگان های داخلی یک لیوان آب -- 30 دقیقه قبل از غذا -- هضم راحت غذا یک لیوان آب -- قبل از گرفتن حمام -- کمک می کند به کاهش فشار خون یک لیوان آب -- قبل از خواب -- به منظور جلوگیری از سکته مغزی یا حمله قلبی بوديم و كسي پاس نمي داشت كه هستيم باشد كه نباشيم و بدانند كه بوديم
ابجى مريم عزيز اين واقعا 23 سالشه يا 32 سالشه ؟؟؟به نظر من بيشتر از 23 سالشه
ايران سراى من
دست هايي که کمک ميکنند مقدس تر از لبهايي است که دعا ميکنند مهربانى را از كودكى ياد گرفتم كه خورشيد را سياه نقاشى ميكرد تا پدر كارگرش زير آفتاب نسوزد
نقل قول: Ahora Quien ا خوشگله نقل قول: arash52 قلبم ريخت فكر كردم دختر شايسته جهان انتخاب شده قلبت سلامت ارش جان نقل قول: ماهی مبارکش باشه.. نقل قول: sib مبارکش باشه نقل قول: Aramesh چه گریه ایی کرده از خوشحالیش خوب مسابقه دیگه هیجان واسترس داره نقل قول: mami اهل تهران از ايالت ايران به نام مامي اگر كانديد بود آنوقت ببين چها مي شد خوشوقتم نقل قول: levrone کاش میشد بغلش کنمو بهش تبریک بگم ... بیدار شو آقاجان! بیدار شو! وای از دست تخیلات خفن تو بهروز نقل قول: چکاوک مرسی خانوممممممم الهی نقل قول: aac198000 فقط میتونم بگم ای جان میگه خوردنیه دهنت اب افتاده نقل قول: aac198000 راستی چرا نفر قبلی تو عکس اول با غیظ داره تاج را میزاره این خانم دختر شایسته 2011 اسمش هم ."ترزا اسکانلان" 17 ساله اهل نبراسکا نقل قول: mz56mz ابجى مريم عزيز اين واقعا 23 سالشه يا 32 سالشه ؟؟؟به نظر من بيشتر از 23 سالشه She’s Miss Wisconsin, 23-year old Laura Kaeppeler. !!! نمی دونم والله دادش محمود اینجا نوشته 23داره هرچه کردم نشدم از تو جدا ، بدتر شد گفته بودم بزنم قيد تو را ، بدتر شد مثلا خواستم اين بار موقر باشم و به جاي "تو" بگويم که "شما"، بدتر شد آسمان وقت قرار من و تو ابري بود تازه، با رفتن تو وضع هوا بدتر شد چاره دارو و دوا نيست که حال بد من بي تو با خوردن دارو و دوا بدتر شد گفته بودي نزنم حرف دلم را به کسي زده ام حرف دلم را به خدا، بدتر شد روي فرش دل من جوهري از عشق تو ريخت آمدم پاک کنم عشق تو را ، بدتر شد
در کل نازه انصافا ...ولی دیگه نه اینقدر باید بدون گریمشونم دید ضمن اینکه کل بدنشونو با اسپری شفاف میکنن... دستها بازوها رو ببینین ...یعنی ملاک زیبایی اینجوریه مبارکش باشه تاثیر ذکر«لاحول و لا قوه الا بالله» در رفع غم و اندوه امام صادق (ع) فرمود ند: «هرگاه ازغم یا چیز دیگری ناراحت و اندوهناک شدید، ذکر «لاحول و لا قوه الا بالله» را زیاد تکرار کنید، زیرا این ذکر کلید گشایش هرگونه گرفتاری و ناراحتی است، و گنجی است از گنجهای بهشت.» رسول اکرم (ص) فرمودند: «ذکر «لا حول و لا قوه الا بالله» نود و نه درد را شفا می دهد که ساده ترین آنها اندوه است.» «لا حول و لا قوه الا بالله»
مرسی مامان مریم یاد مادربزرگم افتادم ![]() کاش وقتی زندگی فرصت دهد گاهی از پروانهها یادی کنیم کاش بخشی از زمان خویش را وقف قسمت کردن شادی کنیم کاش گاهی در مسیر زندگی باری از دوش نگاهی کم کنیم فاصلههای میان خویش را با خطوط دوستی مبهم کنیم کاش وقتی آرزویی میکنیم از دل شفافمان هم رد شود مرغ آمین هم از آنجا بگذرد حرفهای قلبمان را بشنود ![]()
مبارکا باشه به سلامتی و دل خوش خدایا به خاطر تمام چیزهایی که دادی، ندادی، دادی پس گرفتی، ندادی بعدا دادی، ندادی بعدا می خوای بدی، دادی بعدا می خوای پس بگیری، داده بودی و پس گرفته بودی، اگه بدی پس می گیری، پس گرفتی دادی، پس گرفتی بعدا می خوای بدی، اگه می دادی پس می گرفتی، نداده بودی فکر می کردیم دادی و پس گرفتی، خلاصه خداجون سرتو درد نیارم به خاطر همه شکر خیابان 16 آذر به انقلاب ختم میشود! انقلاب به آزادی میرسد! جمهوری اسلامی و آزادی گرچه در یک امتدادند، ولی هرگز به هم نمی رسند !جمهوری اسلامی قبل از رسیدن به م آزادی تمام میشود ( تا رودکی). ملت با رسیدن به جمهوری اسلامی تمام میشود! سفارت انگلیس در جمهوری اسلامی است! سفارت روسیه هم از جمهوری اسلامی زیاد دور نیست! از انقلاب مستقیم به آزادی می رسید و اگر بخواهید به جمهوری اسلامی بروید باید از آزادی دور شوید! دانشگاه و پارک دانشجو درست در انقلاب اند! پاسداران همان سلطنت آباد سابق است، همان سمت و سو و جهت و همان شیب را دارد! خ نبرد به پیروزی می رسد! ابتدای پیروزی م شهداست! و برای رسیدن به فرجام از هنگام باید آغاز کرد! انگار كه یکی با مهارتی خاص این اسامی را انتخاب کرده .ا گیرم که در باورت به خاک نشستم و ساقه های جوانم از ضربه های تبرت زخم دار است ، با ریشه ام چه میکنی؟! گیرم که بر سر این بام ، بنشسته در کمین پرنده ای ، پرواز را علامت ممنوع میزنی ، با جوجه های نشسته در آشیانه چه میکنی؟! گیرم که میزنی ، گیرم که می بُری ، گیرم که میکُشی ، با رویش نا گزیر جوانه چه میکنی؟! تابستان که می شود دلم شور می زند نکند طعم گیلاس های بازار... مرا از خاطرت ببرد!!!
نقل قول: حورا در کل نازه انصافا ...ولی دیگه نه اینقدر نقل قول: الهام دختر زیباییه ولی انگار از 23سال بیشتره سنش نمی دونم والله عکس دختر شایسته 2011 هم 17 سالش بود عکس پایین برات میزارم ببینش 17 سال بهش میاد نقل قول: carlos كاش ميشد كمكش كنيم چرا نمیشه اتفاقا هلپ کننده استخدام میکنن نقل قول: دلشاد مرسی مامان مریم یاد مادربزرگم افتادم وا بهروز مادر بزرگت اینجوری خوشگله نقل قول: gilas مبارکا باشه به سلامتی و دل خوش از طرف او ممنون عزیزم هرچه کردم نشدم از تو جدا ، بدتر شد گفته بودم بزنم قيد تو را ، بدتر شد مثلا خواستم اين بار موقر باشم و به جاي "تو" بگويم که "شما"، بدتر شد آسمان وقت قرار من و تو ابري بود تازه، با رفتن تو وضع هوا بدتر شد چاره دارو و دوا نيست که حال بد من بي تو با خوردن دارو و دوا بدتر شد گفته بودي نزنم حرف دلم را به کسي زده ام حرف دلم را به خدا، بدتر شد روي فرش دل من جوهري از عشق تو ريخت آمدم پاک کنم عشق تو را ، بدتر شد
نقل قول: N.e.D.a خوشگلههه مخصوصا چشماش هرچه کردم نشدم از تو جدا ، بدتر شد گفته بودم بزنم قيد تو را ، بدتر شد مثلا خواستم اين بار موقر باشم و به جاي "تو" بگويم که "شما"، بدتر شد آسمان وقت قرار من و تو ابري بود تازه، با رفتن تو وضع هوا بدتر شد چاره دارو و دوا نيست که حال بد من بي تو با خوردن دارو و دوا بدتر شد گفته بودي نزنم حرف دلم را به کسي زده ام حرف دلم را به خدا، بدتر شد روي فرش دل من جوهري از عشق تو ريخت آمدم پاک کنم عشق تو را ، بدتر شد
نقل قول: ali0073 کلش کله نیست تاج روی سرش نمی مونه. نقل قول: الهام عکسو کدوم پایین گذاشتی؟ منظورت نفهمیدم کدام عکس هرچه کردم نشدم از تو جدا ، بدتر شد گفته بودم بزنم قيد تو را ، بدتر شد مثلا خواستم اين بار موقر باشم و به جاي "تو" بگويم که "شما"، بدتر شد آسمان وقت قرار من و تو ابري بود تازه، با رفتن تو وضع هوا بدتر شد چاره دارو و دوا نيست که حال بد من بي تو با خوردن دارو و دوا بدتر شد گفته بودي نزنم حرف دلم را به کسي زده ام حرف دلم را به خدا، بدتر شد روي فرش دل من جوهري از عشق تو ريخت آمدم پاک کنم عشق تو را ، بدتر شد
در خبر نامه انجمن بوف بوفی عضو شوید تا هر روز جدیدترین مطالب به ایمیلتان ارسال شود.
در صورت عدم تمایل به ادامه اشتراک با لینکی که در هر ایمیل موجود میباشد، قادر به قطع اشتراک می باشید.
|
maryamlondon1
دختر 23 ساله اهل کنوشا از ایالت ویسکانسین به نام "لارا کاپلر" برنده دختر شایسته آمریکا شدو تاج ملکه زیبایی را برسر گذاشت.
دراین رقابت "بتی تامپسون" اهل اوکلاهاما رتبه دوم را به دست آورد و "کیتلین مونت" اهل نیویورک مقام سوم را به دست آورد.
به گزارش نیک صالحی این مقام سال گذشته از آن "ترزا اسکانلان" 17 ساله اهل نبراسکا شد که تاکنون جوانترین برنده این رقابت ها بوده است.
هرچه کردم نشدم از تو جدا ، بدتر شد
گفته بودم بزنم قيد تو را ، بدتر شد
مثلا خواستم اين بار موقر باشم
و به جاي "تو" بگويم که "شما"، بدتر شد
آسمان وقت قرار من و تو ابري بود
تازه، با رفتن تو وضع هوا بدتر شد
چاره دارو و دوا نيست که حال بد من
بي تو با خوردن دارو و دوا بدتر شد
گفته بودي نزنم حرف دلم را به کسي
زده ام حرف دلم را به خدا، بدتر شد
روي فرش دل من جوهري از عشق تو ريخت
آمدم پاک کنم عشق تو را ، بدتر شد