نقل قول: mz56mz داداش مازيار شما aliiiiii رو ميشناسيد فاميلتونه؟؟؟ نه داداش محمود، تاپيكاي ايشون بينهايت وحشتناك هستن! نقل قول: mami واي خداي من چقدر وحشتناك آقايي مازيارحالم بد شد تروخدا ازاين تاپيك هاي اينجوري نزارين با روحيات ما سازگار نيست آبجي مامان اينقدرا هم كه وحشتناك نبود كه!
شمارش معكوس مرگ من از زمان تولدم آغاز شده است، پروردگارا با چه رويي به سويت بازايم، مرا به حال خود رها مگردان
فكر كنم قديمي بود
لينكستان بوفيلند
هركه دارد مرامكي موجود ... بكند يك تشكري به وقت ورود مثبت يوميه كه واجبت كردند...گر بدي دارد آن برايت سود حضرت کربلایی آرش در پاسخ به یکی از استفتائات کاربران سایت فرمودند که داشتن مدالهای زیاد و رنگارنگ نشانگر اشرافی گری جاهلی و نوعی برده داری مدرن است نصيب دشمنم از گردش زمانه مباد با زمانبندی صحیح آب خوردن اثر آن را در بدن خود بالا ببرید دو لیوان آب -- بعد از بیداری -- کمک می کند به فعال کردن ارگان های داخلی یک لیوان آب -- 30 دقیقه قبل از غذا -- هضم راحت غذا یک لیوان آب -- قبل از گرفتن حمام -- کمک می کند به کاهش فشار خون یک لیوان آب -- قبل از خواب -- به منظور جلوگیری از سکته مغزی یا حمله قلبی بوديم و كسي پاس نمي داشت كه هستيم باشد كه نباشيم و بدانند كه بوديم
مازی خیلی خشن شدی من دیروز این مطلب خواندم ولی عکسهای وحشتناکش فقط یکیش دیدم حالم بد شد هرچه کردم نشدم از تو جدا ، بدتر شد گفته بودم بزنم قيد تو را ، بدتر شد مثلا خواستم اين بار موقر باشم و به جاي "تو" بگويم که "شما"، بدتر شد آسمان وقت قرار من و تو ابري بود تازه، با رفتن تو وضع هوا بدتر شد چاره دارو و دوا نيست که حال بد من بي تو با خوردن دارو و دوا بدتر شد گفته بودي نزنم حرف دلم را به کسي زده ام حرف دلم را به خدا، بدتر شد روي فرش دل من جوهري از عشق تو ريخت آمدم پاک کنم عشق تو را ، بدتر شد
من که ندیدم ولی از قیافه ماهی معلومه چه اژدر پشمک به سری هست
من یک دختـــــــرم ... بــــــــدان "حــــــوای" کسی نـــــمی شــوم که به "هــــــوای" دیگری برود ... تنهاییم را با کسی قسمت نـــمی کنم که روزی تنهایم بگذارد .. روح خـــداست که در مــــــن دمیـــده شده و احســـــاس نام گرفته ارزان نمی فروشمش .. دستــــــهایم بــالیـــن کـــودک فـــردایـــم خـــواهـــد شــــد ..بـــی حـــرمتـــش نمی کنم و به هــر کس نمی سپارمش
![]()
نقل قول: mz56mz داداش مازيار شما aliiiiii رو ميشناسيد فاميلتونه؟؟؟ na famil nistim نقل قول: arash52 arash52 are chon khodam do sal pish gozashte bodamesh Life Dream, alan kar daram daram miram jayi vali farda javabe tapiketo ba ye tapike khoshgelo naz midam
دوباره سيب بچين حوا.......
من خسته ام..... بگذار از اينجا هم بيرونمان كنند!!!!!!!
ماهیشم ماهی قرمزی بود ![]() کاش وقتی زندگی فرصت دهد گاهی از پروانهها یادی کنیم کاش بخشی از زمان خویش را وقف قسمت کردن شادی کنیم کاش گاهی در مسیر زندگی باری از دوش نگاهی کم کنیم فاصلههای میان خویش را با خطوط دوستی مبهم کنیم کاش وقتی آرزویی میکنیم از دل شفافمان هم رد شود مرغ آمین هم از آنجا بگذرد حرفهای قلبمان را بشنود ![]()
نقل قول: farzane نقل قول: arash52 فكر كنم قديمي بود درسته ولي الان ديگه منفجر شده! آآآآآآآي نفسسسس كششششش نقل قول: farzane وااااااااااااااای حالم بد شده تو ذهنم موند نهههههههههههههههه چقدر بد بوووووووووووووود اگه میدونستم نمیدیم با اینکه سریع رد شدم 1019 1253 خودتون نگاه كرديد، من كه قايمش كرده بودم، چقدر اين خانما فضولن! نقل قول: farzane واااااااااااای نه به نظر مياد از قبل مرده بوده!! وگرنه الان شكمش به خاطر آبهايي كه خورده بود بايد كلي ورم كرده باشه! ولي چون شكمش ورم نكرده بايد از قبل مرده باشه كه چيزي نخورده! دكتر مازي واتسون در خدمتم نقل قول: maryamlondon1 مازی خیلی خشن شدی من دیروز این مطلب خواندم ولی عکسهای وحشتناکش فقط یکیش دیدم حالم بد شد 299 نه مامان مريم كجام خشنه! همش يه تاپيك اينجوري گذاشتم دبام كردي نقل قول: Ahora Quien من که ندیدم ولی از قیافه ماهی معلومه چه اژدر پشمک به سری هست اسمش پيرانها هست و به صورت گروهي حمله ميكنن و بيشتر در رودخانه ها زندگي ميكنن، در عرض چند دقيقه از يه گاو بزرگ فقط يه مشت استخون باقي ميزارن! خيلي خطرناكن و كسي كه بيوفته وسطشون مرگش حتمي هست هر چند كه كوچيك هم هستند! نقل قول: aliiiiiii alan kar daram daram miram jayi vali farda javabe tapiketo ba ye tapike khoshgelo naz midam ميدونستم هر جا باشي خودتو ميرسوني! نقل قول: دلشاد ماهیشم ماهی قرمزی بود نه اين ماهي فرق فوكوله، ماهي قرمزي ما آدم نميخوره، تازه اگه خيليم شانس بياره خودش خورده نشه!
شمارش معكوس مرگ من از زمان تولدم آغاز شده است، پروردگارا با چه رويي به سويت بازايم، مرا به حال خود رها مگردان
نقل قول: Life Dream اسمش پيرانها هست و به صورت گروهي حمله ميكنن و بيشتر در رودخانه ها زندگي ميكنن، در عرض چند دقيقه از يه گاو بزرگ فقط يه مشت استخون باقي ميزارن! خيلي خطرناكن و كسي كه بيوفته وسطشون مرگش حتمي هست هر چند كه كوچيك هم هستند!
من یک دختـــــــرم ... بــــــــدان "حــــــوای" کسی نـــــمی شــوم که به "هــــــوای" دیگری برود ... تنهاییم را با کسی قسمت نـــمی کنم که روزی تنهایم بگذارد .. روح خـــداست که در مــــــن دمیـــده شده و احســـــاس نام گرفته ارزان نمی فروشمش .. دستــــــهایم بــالیـــن کـــودک فـــردایـــم خـــواهـــد شــــد ..بـــی حـــرمتـــش نمی کنم و به هــر کس نمی سپارمش
![]()
نگاه نکردم روحیه لطیف گیلاسیم ناناحت میشه خدایا به خاطر تمام چیزهایی که دادی، ندادی، دادی پس گرفتی، ندادی بعدا دادی، ندادی بعدا می خوای بدی، دادی بعدا می خوای پس بگیری، داده بودی و پس گرفته بودی، اگه بدی پس می گیری، پس گرفتی دادی، پس گرفتی بعدا می خوای بدی، اگه می دادی پس می گرفتی، نداده بودی فکر می کردیم دادی و پس گرفتی، خلاصه خداجون سرتو درد نیارم به خاطر همه شکر خیابان 16 آذر به انقلاب ختم میشود! انقلاب به آزادی میرسد! جمهوری اسلامی و آزادی گرچه در یک امتدادند، ولی هرگز به هم نمی رسند !جمهوری اسلامی قبل از رسیدن به م آزادی تمام میشود ( تا رودکی). ملت با رسیدن به جمهوری اسلامی تمام میشود! سفارت انگلیس در جمهوری اسلامی است! سفارت روسیه هم از جمهوری اسلامی زیاد دور نیست! از انقلاب مستقیم به آزادی می رسید و اگر بخواهید به جمهوری اسلامی بروید باید از آزادی دور شوید! دانشگاه و پارک دانشجو درست در انقلاب اند! پاسداران همان سلطنت آباد سابق است، همان سمت و سو و جهت و همان شیب را دارد! خ نبرد به پیروزی می رسد! ابتدای پیروزی م شهداست! و برای رسیدن به فرجام از هنگام باید آغاز کرد! انگار كه یکی با مهارتی خاص این اسامی را انتخاب کرده .ا گیرم که در باورت به خاک نشستم و ساقه های جوانم از ضربه های تبرت زخم دار است ، با ریشه ام چه میکنی؟! گیرم که بر سر این بام ، بنشسته در کمین پرنده ای ، پرواز را علامت ممنوع میزنی ، با جوجه های نشسته در آشیانه چه میکنی؟! گیرم که میزنی ، گیرم که می بُری ، گیرم که میکُشی ، با رویش نا گزیر جوانه چه میکنی؟! تابستان که می شود دلم شور می زند نکند طعم گیلاس های بازار... مرا از خاطرت ببرد!!!
نقل قول: gilas نگاه نکردم روحیه لطیف گیلاسیم ناناحت میشه
Life Dream, خوب ناناحت میشه دیگه خدایا به خاطر تمام چیزهایی که دادی، ندادی، دادی پس گرفتی، ندادی بعدا دادی، ندادی بعدا می خوای بدی، دادی بعدا می خوای پس بگیری، داده بودی و پس گرفته بودی، اگه بدی پس می گیری، پس گرفتی دادی، پس گرفتی بعدا می خوای بدی، اگه می دادی پس می گرفتی، نداده بودی فکر می کردیم دادی و پس گرفتی، خلاصه خداجون سرتو درد نیارم به خاطر همه شکر خیابان 16 آذر به انقلاب ختم میشود! انقلاب به آزادی میرسد! جمهوری اسلامی و آزادی گرچه در یک امتدادند، ولی هرگز به هم نمی رسند !جمهوری اسلامی قبل از رسیدن به م آزادی تمام میشود ( تا رودکی). ملت با رسیدن به جمهوری اسلامی تمام میشود! سفارت انگلیس در جمهوری اسلامی است! سفارت روسیه هم از جمهوری اسلامی زیاد دور نیست! از انقلاب مستقیم به آزادی می رسید و اگر بخواهید به جمهوری اسلامی بروید باید از آزادی دور شوید! دانشگاه و پارک دانشجو درست در انقلاب اند! پاسداران همان سلطنت آباد سابق است، همان سمت و سو و جهت و همان شیب را دارد! خ نبرد به پیروزی می رسد! ابتدای پیروزی م شهداست! و برای رسیدن به فرجام از هنگام باید آغاز کرد! انگار كه یکی با مهارتی خاص این اسامی را انتخاب کرده .ا گیرم که در باورت به خاک نشستم و ساقه های جوانم از ضربه های تبرت زخم دار است ، با ریشه ام چه میکنی؟! گیرم که بر سر این بام ، بنشسته در کمین پرنده ای ، پرواز را علامت ممنوع میزنی ، با جوجه های نشسته در آشیانه چه میکنی؟! گیرم که میزنی ، گیرم که می بُری ، گیرم که میکُشی ، با رویش نا گزیر جوانه چه میکنی؟! تابستان که می شود دلم شور می زند نکند طعم گیلاس های بازار... مرا از خاطرت ببرد!!!
نقل قول: دلشاد ماهیشم ماهی قرمزی بود نه خیرم ماهی قرمزا گوشتخوار نیستن اصلا نقل قول: Life Dream نه اين ماهي فرق فوكوله، ماهي قرمزي ما آدم نميخوره، تازه اگه خيليم شانس بياره خودش خورده نشه! من عکسا رو ندیدم .قبلا یه جا یه گوشه ایشو دیده بودم.دارم به شدت خودمو کنترل می کنم که اون نمایش پنهانو باز نکنم خب عزیزای من همه جا موجود خوب و بد پیدا میشه..تو دریا هم ماهی بد کم نداریم که
قتی پایت خواب می رود نمی توانی درست راه بروی لنگ می زنی!
وقتی قلبت خواب می رود نمی توانی درست فکر کنی عاشق می شوی . . .
نقل قول: gilas خوب ناناحت میشه دیگه 804 شما امشب بينيتون گرفته؟! نقل قول: ماهی چقدرم زشت بود..راسته که می گن اعمال آدم تو چهره ی آدم مجسم میشه دقيقاً به همين صورت كه شما فرمورديد! به خصوص توو يه قشر خاص از جامعه اين تغيير شكل صورت و به خصوص چشمها به وضوح مشخصه! نقل قول: aliiiiiii hastim pato boland koni maro mibini اختيار داري علي جان، ما چاكريم داداش اينو يادته؟ ![]() نقل قول: پری سا وای اینجا چه خبره این دومین تایپک وحشتنایکه که امروز تو سایت دیدم 299 299 اما چه ماهی خطرناکیه خوب تقصير من چيه! خودتون نميتونيد جلوي فضوليتونو بگيريد هي نگاه ميكنيد! نقل قول: ali41 قشنگ بود خوب اگه قشنگ بود چرا عصباني هستي!
نقل قول: نخبه فندق يا مامانش!
در خبر نامه انجمن بوف بوفی عضو شوید تا هر روز جدیدترین مطالب به ایمیلتان ارسال شود.
در صورت عدم تمایل به ادامه اشتراک با لینکی که در هر ایمیل موجود میباشد، قادر به قطع اشتراک می باشید.
|
Life Dream
تصاویر زیر یکی از کارگران حفار در یک سکوی گاز را نشان می دهد که به درون رود آمازون سقوط کرده است . علیرغم داشتن لباس مجهز غواصی بدلیل شکسته شدن کلاه مخصوص مورد حمله گروهی از ماهیان پیرانا قرار می گیرد و ظرف چند دقیقه بطرز فجیعی خورده می شود . این تصاویر بسیار ناراحت کننده است در صورت داشتن نارسائی قلبی از دیدن تصاویر خودداری کنید .
منبع:
http://irannaz.com