واقعا یادش بخیر ![]() کاش وقتی زندگی فرصت دهد گاهی از پروانهها یادی کنیم کاش بخشی از زمان خویش را وقف قسمت کردن شادی کنیم کاش گاهی در مسیر زندگی باری از دوش نگاهی کم کنیم فاصلههای میان خویش را با خطوط دوستی مبهم کنیم کاش وقتی آرزویی میکنیم از دل شفافمان هم رد شود مرغ آمین هم از آنجا بگذرد حرفهای قلبمان را بشنود ![]()
فقط آخری درست بود خدایا به خاطر تمام چیزهایی که دادی، ندادی، دادی پس گرفتی، ندادی بعدا دادی، ندادی بعدا می خوای بدی، دادی بعدا می خوای پس بگیری، داده بودی و پس گرفته بودی، اگه بدی پس می گیری، پس گرفتی دادی، پس گرفتی بعدا می خوای بدی، اگه می دادی پس می گرفتی، نداده بودی فکر می کردیم دادی و پس گرفتی، خلاصه خداجون سرتو درد نیارم به خاطر همه شکر خیابان 16 آذر به انقلاب ختم میشود! انقلاب به آزادی میرسد! جمهوری اسلامی و آزادی گرچه در یک امتدادند، ولی هرگز به هم نمی رسند !جمهوری اسلامی قبل از رسیدن به م آزادی تمام میشود ( تا رودکی). ملت با رسیدن به جمهوری اسلامی تمام میشود! سفارت انگلیس در جمهوری اسلامی است! سفارت روسیه هم از جمهوری اسلامی زیاد دور نیست! از انقلاب مستقیم به آزادی می رسید و اگر بخواهید به جمهوری اسلامی بروید باید از آزادی دور شوید! دانشگاه و پارک دانشجو درست در انقلاب اند! پاسداران همان سلطنت آباد سابق است، همان سمت و سو و جهت و همان شیب را دارد! خ نبرد به پیروزی می رسد! ابتدای پیروزی م شهداست! و برای رسیدن به فرجام از هنگام باید آغاز کرد! انگار كه یکی با مهارتی خاص این اسامی را انتخاب کرده .ا گیرم که در باورت به خاک نشستم و ساقه های جوانم از ضربه های تبرت زخم دار است ، با ریشه ام چه میکنی؟! گیرم که بر سر این بام ، بنشسته در کمین پرنده ای ، پرواز را علامت ممنوع میزنی ، با جوجه های نشسته در آشیانه چه میکنی؟! گیرم که میزنی ، گیرم که می بُری ، گیرم که میکُشی ، با رویش نا گزیر جوانه چه میکنی؟! تابستان که می شود دلم شور می زند نکند طعم گیلاس های بازار... مرا از خاطرت ببرد!!!
خیلی باحال بود .. یادش بخیر .. چه روزاییییی
من یک دختـــــــرم ... بــــــــدان "حــــــوای" کسی نـــــمی شــوم که به "هــــــوای" دیگری برود ... تنهاییم را با کسی قسمت نـــمی کنم که روزی تنهایم بگذارد .. روح خـــداست که در مــــــن دمیـــده شده و احســـــاس نام گرفته ارزان نمی فروشمش .. دستــــــهایم بــالیـــن کـــودک فـــردایـــم خـــواهـــد شــــد ..بـــی حـــرمتـــش نمی کنم و به هــر کس نمی سپارمش
![]()
ماهی جونم ..تو چقد هی خوشت میومده هاا منم از رابین هود خیلی خوشم میومد و هنوزم میاد
یاد پو.کیدن تاپیک به خیر هرچه کردم نشدم از تو جدا ، بدتر شد گفته بودم بزنم قيد تو را ، بدتر شد مثلا خواستم اين بار موقر باشم و به جاي "تو" بگويم که "شما"، بدتر شد آسمان وقت قرار من و تو ابري بود تازه، با رفتن تو وضع هوا بدتر شد چاره دارو و دوا نيست که حال بد من بي تو با خوردن دارو و دوا بدتر شد گفته بودي نزنم حرف دلم را به کسي زده ام حرف دلم را به خدا، بدتر شد روي فرش دل من جوهري از عشق تو ريخت آمدم پاک کنم عشق تو را ، بدتر شد
از انت و لوسین خبر دارین من چقدر کارتون وروجک واقای نجار دوست داشتم تحت تاثیر این کارتون می خواستم نجار بشم
گر تو سبزی، سبزم ... گر تو شادی، شادم ... من ز شیرینی تو فرهادم ... وطنم، ایرانم... عید آن روز مبارک بادم ... که تو آبادی و من آزادم
ممول...هاج زنبور...لولک و بولک...بچه های کوه آلپ
هر وقت كه بين رفتن يا موندن مردد بودي ، شير يا خط بنداز ، مهم نيست شير بياد يا خط ، مهم اينه كه اون لحظه اي كه سكه داره رو هوا مي چرخه ، يه دفعه بفهمي ، دلت بيشتر ميخواد شير بياد ، يا خط ؟♥
پس خاله زیره چی شد نقل قول: ماهی آقای سکسکسه نقل قول: ماهی ایکیوسان کراکی شده و مخش تعطیل تعطیله! نقل قول: ماهی چوبین خیلی وقته که مادرش رو پیدا کرده ای خواهر و مادر
چقدر حرف دلم را به جاده ها بزنم
اجازه هست کمی حرف با شما بزنم؟ اجازه هست کمی درد دل کنم یا نه؟ اجازه هست که قید من و تو را بزنم؟ بنا نبود نیایی، خدا وکیل آقا چقدر دست به دامان ندبه ها بزنم؟ دلم قرار ندارد خودت که می دانی چقدر مانده همین طور دست و پا بزنم؟ ببین به جان عزیزت قسم کم آوردم بعید نیست همین روزها که جا بزنم اگر دروغ نگویم فقط کمی مانده رکورد مردم نامرد کوفه را بزنم خدا کند که بیایی و گرنه از سمت کدام پنجره باید تو را صدا بزنم؟ به بازگشت من آقا دگر امیدی نیست مگر دوباره سری رو به کربلا بزنم
از همه ی دوستان ممنونم.. نقل قول: Gormesabzi ماهی جونم ..تو چقد هی خوشت میومده هاا منم از رابین هود خیلی خوشم میومد و هنوزم میاد به جون خودم اغراق نمی کنم.هنوز مدرسه نمی رفتم ..خاک به سزم خیلی خول بودم..اونم عاشق کارتون.. ولی این نشون میده که از بچگی هم با روح و معنویات ارتباط بر قرار می کردم نقل قول: بچه مثبت من کارتون دکتر ارنست رو دوست داشتم اگه بگم سی دیشو گرفتم هنوزم نگاه می کنم بهم نمی خندی؟ نقل قول: بچه مثبت از پروفسور بالتازار خبر نداری؟ نقل قول: ژنرال استرلینگ کجاست؟ نقل قول: پری سا از انت و لوسین خبر دارین نقل قول: هاچو هاچو پس خاله زیره چی شد 390 نقل قول: ali41 تنسی تاکسیدو چی شد؟ اینا همشون رفتن جنگ کشته شدند. یاد همشون به خیر...چقدر با این دو تا شبکه و یک ساعت برنامه ی کودک حال می کردیم..دلم می سوزه برا خودمون
قتی پایت خواب می رود نمی توانی درست راه بروی لنگ می زنی!
وقتی قلبت خواب می رود نمی توانی درست فکر کنی عاشق می شوی . . .
یاد بچه های مدرسه الپ افتادم زیبا بود
معلم برای سفید بودن برگه نقاشی ام تنبیم کرد و همه به من خندیدند ....... غافل ازینکه من خدایی را کشیده بودم که همه می گفتند دیدنی نیست
![]()
در خبر نامه انجمن بوف بوفی عضو شوید تا هر روز جدیدترین مطالب به ایمیلتان ارسال شود.
در صورت عدم تمایل به ادامه اشتراک با لینکی که در هر ایمیل موجود میباشد، قادر به قطع اشتراک می باشید.
|
ماهی
آقای سکسکه عمل کرده، میره سر کار و میاد و زندگیشو میکنه!
الفی دیگه از هیچی نمیترسه!
آلیس شوهر کرده، دو تا بچه داره و یه زندگی حقیر توی یه آپارتمان ۵٠ متری ساده.
آنشرلی آرایشگر معروفی شده و توی جردن و چند تا محلهی بالای شهر شعبه زده و حسابی جیب مردم رو خالی میکنه به اسم گریم و رنگ موهای عالی …
ایکیوسان کراکی شده و مخش تعطیل تعطیله!
بامزی یه خرس بزرگ شد و شکارش کردن!
پت پستچی بازنشسته شده و الان تو خونهی سالمندان منتظر مرگشه!
بنر رو یادته؟ پوستشو توی خیابون منوچهری ۳۰۰۰۰ تومن فروختن!
بالتازار و زبلخان آلزایمر گرفتن
دامبو، پلنگ صورتی، پسر شجاع، خانوم کوچولو، گوریل انگوری، شیپورچی، یوگی و دوستاش همه توی یه سیرک بزرگن!
تام سایر حسابی باکلاس شده و موهاشو مدل جوجهتیغی درست میکنه!
تام و جری دو تا دوست صمیمی شدن!
تنتن توی یه روزنامه خبرنگار بود، الان تو یه شرکت تبلیغاتی داره فعالیت میکنه!
جیمبو رو از رده خارج کردن و بعد اجاره دادندش به ایران ایر !!
چوبین خیلی وقته که مادرش رو پیدا کرده و دنبال یه وامه تا ازدواج کنه!
حنا خانوم دکتر شده، مادرش هم از آلمان برگشته کنارش!
خپل رو از باغ گلها انداختنش بیرون, اونجا یه برج ١٠٠٠ طبقه ساختن! (چند روز پیش کنار یه سطل آشغال دیدمش – خیلی لاغر شده!)
خانوادهی دکتر ارنست همسایه مونن، هر سه تا بچهاش رفتن خارج، همسر دکترخیلی مریضه!
رابینهود رو توی اسلامشهر گرفتنش – به جرم شرارت!- هفتهی دیگه اعدامش میکنن!
سوباسو و کاکرو قهرمان جهان شدن، خب که چی؟!
کایوت، بالاخره ردرانر رو گرفت ولی از شانس بدش آنفولانزای مرغی گرفت و مرد!
هیچکی نفهمید گالیور عاشق فلرتیشیاست!
لوک خوششانس طی یه بدشانسی، اشتباهی تو یه صحنه قتل دستگیر شد و نتونست خودشو تبرئه کنه و الان هم
سلولی دالتون ها شده!
مارکو پولو تو میدون راهآهن یه باقالی پلویی زده ، میگن کارش خیلی گرفته!
گربهسگ عمل کردن و جدا شدن!
ملوان زبل الان دیگه یه دزد دریایی معرف شده در خلیج عدن!
آقای پتیبل تو میدون شوش یه بنکدار کلهگندهس!
آقاي نجار هم الان به جرم قطع غیرمجاز درختان تحت تعقیبه و وروجک هم قایم شده!
پت و مت دکترای مهندسی عمران گرفتند و الان جزو هیئت علمی دانشگاهند!
وقتی قلبت خواب می رود نمی توانی درست فکر کنی عاشق می شوی . . .